Ingrediente: 300 g piept de pui, 1 gutuie, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita miere, ghimbir, sos de soia, piper, sos chilli sweet
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui fasii si se caleste intr-o lingura de ulei. Se scoate deoparte intr-un bol. Se taie gutuia in felii foarte subtiri (eu am folosit doar jumatate de gutuie) pentru a fi patrunse bine si se rade ghimbirul. In tigaia in care am calit puiul se adauga feliile de gutuie, ghimbirul, mierea, piperul, 2 linguri de ulei si sosul de soia. Se calesc pana se rumenesc bine si feliile de gutuie nu mai sunt tari. Se serveste cu orez fiert, simplu si sos chilli. V-o recomand cu drag si va doresc o seara minunata!
super mancarica , ador combinatia asta !!!
RăspundețiȘtergereN-am incercat niciodata combinatia asta, dar cred ca merita!
RăspundețiȘtergereStiu despre ce vorbesti tu aici,are un gust grozav .Mi-ai facut pofta.Pupicei!
RăspundețiȘtergereInteresanta reteta, eu nu consum in mod obisnuit ghimbir. De fapt cred ca am mancat ghimbir maxim de doua ori in viata mea. E greu sa intuiesc gustul, oricum nu as renunta la miere. Salutari!
RăspundețiȘtergereAroma ghimbirului e deosebita Marius. Imi place si o adaug nu doar la mancaruri ci si la deserturi. O sa postez si un astfel de desert...
RăspundețiȘtergere