Ingrediente:
pentru panna cotta: 500 ml frisca Hulala, 100 g zahar, 60 ml lapte, 10 g gelatina, esenta de vanilie
pentru decor: 1 rodie, sos rodie, sos caramel, forme din zahar caramelizat
Mod de preparare:
Incepem prin a pune la inmuiat gelatina in lapte, care trebuie sa fie rece, abia scos de la frigider. Intr-o craticioara punem frisca cu zaharul la foc mic pana ajunge la punctul de fierbere. Adaugam laptele cu gelatina amestecand cu o lingura de lemn pana se incorporeaza bine, punem esenta de vanilie dupa gust si dam de pe foc. Crema astfel rezultata se toarna in forme care in prealabil le-ati uns cu ulei. Se lasa la frigider pentru cel putin 2 ore, se rastoarna si se orneaza dupa gust cu tot felul de sosuri sau fructe. Eu am ales de data aceasta rodie si sos de caramel.
Va prezint ce a iesit si mai putina vorba caci ma asteapta Alina .....
Arata delicios!
RăspundețiȘtergerePrima farfurie este a mea,ca de nu ma supar.Pupicei multi!
RăspundețiȘtergereMultumesc Fancy Cake ..e delicioasa aceasta reteta...
RăspundețiȘtergereDiaMar ti-as da si prima si a doua farfurie cu mare placere!! :*:*
RăspundețiȘtergereCe frumos ti-a iesit! Felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alexandrina!! Frumos ca frumos..da a fost si bun :)
RăspundețiȘtergereArata foarte bine, imi place mai ales cea decorata cu rodie. De la o vreme sunt interesat de retete care includ rodia. Multumim pentru reteta!
RăspundețiȘtergereMarius ti-as oferi cu placere o portie!!
RăspundețiȘtergere