Ingrediente: 500 g spanac (≈ 4 legaturi spanac), 2 rosii, 1 ceapa, 1 ardei iute, 150 g branza telemea, 400 g carne tocata de pui, sare, piper, curry, ulei de masline, otet balsamic
Mod de preparare:
Pentru inceput pregatim chiftelele de pui. Amestecam carnea cu un praf de sare, un praf de piper si unul de curry. Ungem un grill de aragaz cu ulei de masline si il lasam sa se incinga. Cand este incins bine punem carnea de pui pe care o strangem in maini dandu-i forma unui mic. In maxim 5 minute chiftelele sunt gata. Pasul urmator este sa curatam ceapa si sa o taiem solzisori. Spalam spanacul in mai multe jeturi de apa, la fel procedam cu rosiile si ardeiul. Punem intr-un bol spanacul asa cum este, fara a-l taia cu cutitul (eventual rupeti cu mana frunzele de spanac), adaugam rosiile taiate, ardeiul taiat rondele si telemeaua cubulete. In momentul in care se serveste salata se adauga dressing din otet balsamic si ulei de masline ( eu am folosit 2 linguri otet balsamic si una de ulei de masline) si chiftelele de pui facute la gratar. Aceasta salata este la fel de buna cu chiftele din carne de vita facute la gratar. Pofta buna!
E pe placul meu! Imi place!
RăspundețiȘtergereImi place mult cum arata.Pupici!
RăspundețiȘtergereGrozava salatica !!! Iti doresc din suflet o primavara superba !!
ȘtergereMultumesc fetelor!! Va pup cu drag!
RăspundețiȘtergere