Ingrediente: 250 g spaghetti, 2 cepe verzi, 1 capatana de ustoroi, 250 ml smantana, 100 g caviar, 150 ml vodka, ulei de masline, sare, piper
Mod de preparare:
Se fierb spaghettele conform instructiunilor. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de masline, iar apoi se caleste ceapa verde si usturoiul pisat timp de 4-5 minute. Se adauga vodka si smantana si se lasa la foc mic timp de 8 minute. Se da amestecul de pe foc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de caviar, dupa care amestecam cu pastele. Se poate servi ca atare sau cu somon.
Pofta buna!
Wow, super reteta si super arome ;)
RăspundețiȘtergereMs Danutza!
RăspundețiȘtergereNoroc ca nu-s gurmand de felul meu si-s cumpatat la mancare (glumeam) ca altfel eram mahmur a 2-a zi dupa aceasta cina:)
RăspundețiȘtergereInteresanta mancare,trebuie incercata.
RăspundețiȘtergerePup!
Woooow! Ce reteta fancy!
RăspundețiȘtergereWoowwww !!! Ce combinatie super interesanta !!!! Bravooo!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor!
RăspundețiȘtergere