vineri, 7 octombrie 2011

Carnaciori pe fuga

Am numit asa reteta pentru ca nu mai aveam nimic de mancare si am ajuns acasa cu gandul sa pregatesc ceva rapid, pe fuga. Nu aveam nici prea multe optiuni, pentru ca aveam doar niste carnaciori in frigider. Dar a iesit ceva bun si consistent cu un puternic iz american. De ce zic asta? O sa vedeti imediat combinatia!

















Ingrediente: 2 carnati, 1 cutie fasole rosie, 200 g orez, 1 legatura ceapa verde, 2 linguri ulei, suc de rosii, piper, cimbru, busuioc, tarhon

Mod de preparare:
Se taie carnaciorii si calesc in ulei. Se adauga fasolele si ceapa taiata marunt. Se calesc si astea cateva minute dupa care adaugam suc de rosii dupa gust si lasam sa fiarba putin. Cand ajunge la fierbere adaugam piper, cimbru, busuioc si tarhon dupa gust, mai lasam cateva minute si oprim. Eu nu am mai adaugat sare pentru ca sucul de rosii pe care il am este suficient de sarat. Se serveste cu orez fiert.
O zi minunata!

5 comentarii:

  1. Pe fuga pe (ne)fuga cred ca au fost deliciosi!
    Pupici si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine..o sa incerc si eu!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost buni si asa cei drept :) Uneori mai pregatim si retete nesofisticate .. timpul asta ..

    RăspundețiȘtergere