duminică, 19 august 2012

Spaghetti cu vodka si caviar

Acum o saptamana am vazut la Paprika o reteta de paste cu vodka si caviar...si mi s-a facut o pofta.. Ce puteam face altceva decat sa purced la a-mi satisface pofta, asa ca saptamana aceasta am cumparat tot ce mi-a trebuit si m-am apucat de treaba. Multumiri familiei Mironescu pentru vodka!


Ingrediente: 250 g spaghetti, 2 cepe verzi, 1 capatana de ustoroi, 250 ml smantana, 100 g caviar, 150 ml vodka, ulei de masline, sare, piper

Mod de preparare:
Se fierb spaghettele conform instructiunilor. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de masline, iar apoi se caleste ceapa verde si usturoiul pisat timp de 4-5 minute. Se adauga vodka si smantana si se lasa la foc mic timp de 8 minute. Se da amestecul de pe foc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de caviar, dupa care amestecam cu pastele. Se poate servi ca atare sau cu somon.
Pofta buna!


7 comentarii:

  1. Wow, super reteta si super arome ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Noroc ca nu-s gurmand de felul meu si-s cumpatat la mancare (glumeam) ca altfel eram mahmur a 2-a zi dupa aceasta cina:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Woowwww !!! Ce combinatie super interesanta !!!! Bravooo!!!

    RăspundețiȘtergere